Goede Doel

2019

Ook dit jaar hebben we weer een hele leuke organisatie gekozen om te steunen. De naam zullen we bekend maken tijdens de presentatie op basisschool Uniek. Deze zal plaatsvinden op woensdag 22 mei om 11.30 uur op het schoolplein. Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken.

 

2018

In 2018 hebben wij de Hoevense Stichting DOA (De Oude Apotheek) gesteund.

Stichting DOA is een particuliere organisatie die educatie en dagbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Ze zijn gevestigd in het gebouw waar vroeger de apotheek zat, tegenover het Kompas, en daar is ook de naam door ontstaan. Bij DOA wordt voor iedere deelnemer individueel gekeken naar de persoonlijke ontwikkeling en dat wordt vertaald naar een individueel dagprogramma met educatie, sport en het leren van vaardigheden zoals: timmeren, schilderen, naaien en koken.

In hetzelfde pand is ook Studio Spul gevestigd, een woon- en kadowinkel, waar de producten die de deelnemers zelf gemaakt hebben worden verkocht.

 

2017

Een heel speciaal jaar omdat de twee basisscholen De Reuzelaar en De Lindenlommer in Hoeven na ruim 40 jaar samen gaan in één school genaamd "Uniek". Bij de Avond4daagse werken we al jaren met de basisscholen samen en daarmee is "Samen gaan is uniek" het thema van dit jaar geworden. Dat betekent: dat we aandacht besteden aan samen dingen doen in Hoeven (met name oud en jong), dat we samen met de (horeca) ondernemers de Avond4daagse aankleden en dat we samen met de sportverenigingen en met de muzikanten gezond bewegen, zingen en dansen promoten. Natuurlijk wordt ook aandacht besteed aan de normen en waarden en het samengaan van de basisscholen. Tot slot stimuleren we graag de (digitale) creativiteit en dagen we een ieder uit een vlog in te sturen. In een dagelijkse serie vlogs van vlogger Ricardo en in de vier routes komen dan ook de verschillende aspecten letterlijk en figuurlijk samen.

 

2016

Ook dit jaar gaan we weer voor een gezonde Avond4daagse in Hoeven. Door het thema Muziek laat je bewegen kunnen we zowel het belang van muziek als op een leuke manier de gezonde lichamelijke beweging onder de aandacht brengen. Speciaal voor de Avond4daagse is door Co Vergouwen en Jody Pijper een eigen Hoeven's Avond4daagse lied gemaakt, dat ook nog eens gecompleteerd wordt met een geheel eigen dansroutine. We gaan ervoor dat eind van de week alle deelnemers het Hoevense lied zingend kunnen meedansen. Ook de klassiekers onder de wandelliedjes vind je op onze website en ook deze zullen tijdens deze vierdaagse centraal staan. 

 

2015

Met Paula de Peer en Tom de Tomaat mikte de organisatie van de Avond4daagse Hoeven op een gezonde vierdaagse. Met het geld dat is opgehaald, zijn er zogenaamde fruitboxjes uitgedeeld op de Lindenlommer en de Reuzelaar. In dit doosje is ruimte voor een appel, of iets kleiners kan natuurlijk ook. Zo hebben de kinderen altijd een plek om hun fruit opf groente in te bewaren!

Met bijna zeshonderd wandelaars is er een fantastische Avond4daagse Hoeven gelopen. Daarbij werkte het weer uiteraard ook goed mee en kijkt de organisatie vol goede moed naar het komende jaar!

Het fruitboxje

 

 

 

 

2014

Omdat de organisatie met de Avond4daagse graag zo veel mogelijk kinderen in beweging wil brengen, is het goede doel daar ook aan gekoppeld. Met het geld dat opgehaald wordt, wil de organisatie een speelwerktuig kopen dat wordt gebruikt door de jeugd van de huidige beide basisscholen en korfbalvereniging Springfield. Na de bouw van de brede school en en na verplaatsing van Springfield, zitten de school en de korfbal op het huidige hoofdveld van VV Hoeven. De kunststof grasvelden van Springfield kunnen dan ook worden gebruikt door de nieuwe school voor buitensportacitiviteiten.

Ruim vierhonderd deelnemers hebben dit jaar duizend euro bij elkaar gelopen. Daarmee gaan we samen met de scholen in Hoeven kijken wat wij voor speeltoestel kunnen kopen voor ze. Wij willen in ieder geval alle lopers, sponsoren en organisatoren bedanken voor hun inzet en positiviteit. Tot volgend jaar!

Cheque

 • Kiwanis Halderberge
 • Conferentiecentrum Bovendonk
 • Broos groenvoorziening
 • Restaurant de Haard
 • Auto Romme
 • Kruisvereniging West Brabant Hoeven
 • iBiZZ
 • 't Goudhaantje
 • Arnold de Rijk
 • Tom Vermunt
 • Grafisch Centrum
 • Albert Heijn Hoeven
 • Carl Veeke
 • Wild Store
 • Hier sta ik nu
 • Buro Léas
 • Steur Stralen en Spuiten